Информация за доставка

Информация за доставка:

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от Вас адрес за доставка, в съответствие с регламентираните от куриера тарифи за доставка и настоящите Общи условия.


Изборът на куриер е Ваш: Спиди АД (www.speedy.bg), Еконт Експрес ООД (www.econt.com)

За да направите поръчка, трябва да попълните необходимите данни на указаните места.

При възможност доставката ще бъде извършена от куриер в посочения от Вас ден и час на доставка. Ако това се окаже невъзможно, представител на магазина ще се свърже с Вас за уточняване на друг ден и час за доставка.

Проблеми при доставка

При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна, Вие поемате разходите по повторната доставка. Причини от Ваша страна могат да бъдат Вашето, или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.

Време на доставка

Доставките се извършват от 9.00 до 18.00 чaca в работни дни и в събота до 13.00 ч.
Доставката на Вашите поръчки се изпълнява до 5 (пет) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 14 часа. Ако е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.

Възможно е стоката да не е на склад, тогава срокът за доставка може да се удължи. В такъв случай наш представител ще Ви уведоми за възможното закъснение. При голямо търсене на даден артикул, или непредвидено затруднение при обработване на поръчките, срокът също може да бъде удължен.

Когато плащането на поръчката е по банков път /платежно нареждане, вносна бележка/, за дата на заявката се счита деня на получаване на сумата по сметката на МАГАЗИНА.

В този случай служител на www.contessabg.com ще се свърже с Вас веднага след потвърждението за извършено плащане и ще Ви каже кога ще получите Вашата поръчка.

Как се поръчва

Всички поръчки се приемат по електронен път чрез системата на електронния магазин.

Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета. Още при завършването на Вашата поръчка, ще можете да видите всички продукти, които купувате, размера на сумата, която ще платите, начинът на плащане, адресът на доставка. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, молим, обадете ни се веднага, за да реагираме своевременно.

Безплатна доставка

Безплатната доставка се отнася за поръчки над 100 лв. до офис на Спиди. Професионалните разфасовки не са включени към нея (отнася се за разтвори от 5 л.; масажни и ексфолиращи гелове от 1 и повече л.; соли от 1 кг.; маски от 1 и повече л., както и всички останали продукти, предназначени за професионална употреба).